TiskárnaChytře.cz / Blog / vše / Začínáte podnikat? Šetřete tam, kde to jde

Začínáte podnikat? Šetřete tam, kde to jde

Jen těžko si dnes lze představit kancelář, obchod, ordinaci nebo jiný komerční prostor, jehož provoz se obejde bez počítačů, tiskáren, skenerů, kopírek a další tiskařské a výpočetní techniky.

Ne vždy je výhodné si tiskárnu koupit, protože vysokou pořizovací cenou kvalitního modelu to nekončí. Náklady na průběžné dokupování tonerů, papíru a následný servis se mohou vyšplhat do obrovských částek. Zvlášť pro začínající podnikatele nebo menší firmy může jít o vysoké položky, na které v rozpočtu zkrátka není místo. Mnoha lidem může při optimalizaci výdajů vytrhnout trn z paty čím dál tím populárnější pronájem tiskáren.

Inteligentní úspora peněz se do začátku hodí

Moderní multifunkční tiskárna, která zajišťuje kvalitní tisk, a navíc plní současně roli skeneru a kopírky, stojí spoustu peněz. Další prostředky budete muset se železnou pravidelností vynakládat na pořízení papíru, doplnění náplně do tonerů, pravidelný servis a případné opravy. Nehledě na to, že každá tiskárna má omezenou životnost a po čase ji bude třeba vyměnit za nový model. V porovnání s tím vás pronájem tiskáren HP i dalších značek vyjde podstatně levněji, a v důsledku můžete na tisku ušetřit až 50 % nákladů oproti srovnání s nákupem nové laserové tiskárny, což rozhodně není zanedbatelné.

Jak vybrat tiskárnu?

Pronájmy tiskáren zajišťují specializované firmy, jako je ta naše. Při výběru si lze smluvit také doplňkové služby včetně odborného poradenství při výběru vhodného stroje. Zatímco pro někoho je multifunkční tiskárna s kopírkou a skenerem nezbytnost, jinému bude stačit levnější model.

Tiskárny odlišuje např.:

  • rychlost tisku,
  • možnost oboustranného tisku,
  • podavač originálu,
  • Wi-Fi připojení,
  • možnost tisknout na větší formáty (A3),
  • OCR technologie (funkce zpracování textů do elektronické podoby),
  • možnost tisku na různé gramáže papíru,
  • další speciální funkce a vlastnosti.

V rámci pronájmu je zákazníkům k dispozici odborné poradenství, pravidelná údržba a také zajištění dostatku spotřebního materiálu, jako jsou tonery, sponky, náhradní díly atd. Pronájem tiskáren HP a dalších výrobců je zajišťován vždy s individuálním přístupem k zákazníkovi a nabízeny jsou pouze kvalitní prověřené tiskárny.

Oceníte také dovoz tiskárny na místo vaší provozovny, kde zkušení pracovníci provedou instalaci tiskárny a proškolí vás, abyste tiskárnu mohli začít okamžitě využívat na maximum se všemi funkcemi. Jak vidíte, pronájem tiskáren tak šetří nejen peníze, ale i nemálo čas a energii.

 

 

Galerie

Tomados - pronajem - tiskaren - a3 - bizhub - c452 - 458 - med


Další články:

Máte zájem o pronájem tiskárny?

Chcete navrhnout ideální řešení pro vaši firmu?
Zajímá vás cena pronájmu multifunkční tiskárny?
Nebo se jen potřebujete zeptat na něco ohledně zapůjčení tiskárny?
Napište nám prostřednictvím formuláře vpravo.
Nebo na mail info@tiskarnachytre.cz, případně volejte +420 603 811 125.

Nájem tiskárny vyřešíme rychle, abyste mohli tisknout co nejdříve.