TiskárnaChytře.cz / Blog / Pronájem tiskáren / Pronájem tiskáren je vhodnou cestou, jak ušetřit náklady za tisk ve firmě

Pronájem tiskáren je vhodnou cestou, jak ušetřit náklady za tisk ve firmě

Bez tiskárny, kopírky a skeneru se ve firmách v podstatě už neobejdeme, ale jejich provoz a náklady na papíry či tonery mohou být závratně vysoké. Tyto náklady lze snížit prostřednictvím pronájmu tiskárny.

Investice do nákupu nové tiskárny není konečnou částkou, kterou vydáte za tisk. Průběžně je nutné doplňovat tonery, řešit nákup papíru, občas je potřeba zajistit servis nebo opravu tiskárny a časem, až zařízení zastará, je nutné vyměnit ho za nové. V mnohém je tedy vhodnější si klasickou nebo multifunkční tiskárnu se skenerem a kopírkou pronajmout. 

Výhody pronájmu tiskárny oceníte okamžitě

Už v okamžiku, kdy se rozhodnete pro pronájem tiskárny, můžete si oddechnout a řadu starostí nechat na profesionálních firmách, které pronájem zajišťují a které vám také poradí, jaká tiskárna bude pro potřeby vaší firmy nejvýhodnější a které funkce by měla zvládat. V některých firmách je potřeba využívat tisk na větší formáty (A3), tisk na rozmanité gramáže papíru, rychlejší tisk, mít možnost oboustranného tisku, využívat podavač originálů, mít Wi-Fi připojení nebo možnost použití OCR technologie (zpracování textů do elektronické podoby) a řadu dalších speciálních funkcí. To vše lze při pronájmu tiskárny vyřešit.

Už zde máte navrch oproti situaci, kdy musíte řešit nákup tiskárny sami, protože mnohdy sáhnete po takovém zařízení, které vám nemusí úplně vyhovovat.

Při pronájmu tiskárny oceníte také:

  • okamžitou finanční úsporu, protože neinvestujete do nákupu nového zařízení;
  • služby zdarma v rámci pronájmu jako je dovezení tiskárny, zaškolení v obsluze, servis tiskárny a pravidelná údržba;
  • pronájem na dobu určitou nebo neurčitou, kdy máte jasně stanovený rozpočet za pronájem;
  • materiál jako součást ceny pronájmu, takže v případě potřeby lze dohodnout, že vám budou dodávány tonery, sponky, náhradní díly atd. V některých případech je možné do pronájmu zahrnout také dodávky kancelářského papíru.

Prostřednictvím pronájmu multifunkční tiskárny může vaše firma ušetřit až 50 % výdajů spojených s tiskem v porovnání s nákupem nového zařízení. Velkou výhodou jsou samozřejmě i odpadající starosti se servisem nebo dodávkou materiálu.

Galerie

Tiskárna


Další články:

Máte zájem o pronájem tiskárny?

Chcete navrhnout ideální řešení pro vaši firmu?
Zajímá vás cena pronájmu multifunkční tiskárny?
Nebo se jen potřebujete zeptat na něco ohledně zapůjčení tiskárny?
Napište nám prostřednictvím formuláře vpravo.
Nebo na mail info@tiskarnachytre.cz, případně volejte +420 603 811 125.

Nájem tiskárny vyřešíme rychle, abyste mohli tisknout co nejdříve.