TiskárnaChytře.cz / Blog / Tiskové technologie / Nástroje Konica Minolta – cesta, jak mít dokumenty v bezpečí a jednoduše je spravovat

Nástroje Konica Minolta – cesta, jak mít dokumenty v bezpečí a jednoduše je spravovat

Jak jednoduše převést dokumenty do digitálních formátů? Jak bezpečně spravovat dokumenty ve vašem firemním systému? Jak automaticky zpracovat faktury? Odpovědi na všechny tyto otázky nabízí profesionální systémy a nástroje Konica Minolta. Pojďme si je blíže představit. 

Jak jednoduše převést dokumenty do digitálních formátů? Jak bezpečně spravovat dokumenty ve vašem firemním systému? Jak automaticky zpracovat faktury? Odpovědi na všechny tyto otázky nabízí profesionální systémy a nástroje Konica Minolta. Pojďme si je blíže představit.

Převedení dokumentů do digitálních formátů s FlowCap

Díky FlowCap můžete převést papírové dokumenty do digitálních formátů prostřednictvím multifunkčních tiskových zařízení nebo jednoduché mobilní aplikace. Zpracované dokumenty je následně možné uložit a použít ve firemních systémech. 

Jednodušší digitalizace dokumentů s YSoft SafeQ

Rychlost, bezpečnost, jednoduchost, transparentnost a v neposlední řadě dodržování předpisů při digitalizaci dokumentů slibuje platforma YSoft SafeQ využívající sofistikované technologie pro datové zaznamenávání a zpracování dokumentů. 

Velkoobjemová konverze dokumentů s ABBYY FineReader Server

ABBYY FineReader Server je automatizovaný velkoobjemový server určený pro konverzi všech dokumentů. Tento server je schopen převést velké objemy dokumentů do komprimovaných digitálních knihoven, které je možné prohledávat a sdílet. Server také digitalizované soubory ukládá buď do paměťových oblastí, nebo jiných aplikací. 

Automatické zpracování dokumentů s ABBYY FlexiCapture

Skvělým pomocníkem při správě dokumentů je také aplikace, která automaticky zpracovává faktury, formuláře a další typy dokumentů. Typ dokumentu automaticky rozpozná a vytěží z něj potřebná data, ušetří vám tak hodiny práce. 

Správa obsahu a distribuce dokumentů díky řešení dokoni SYNC & SHARE

Řešení dokoni SYNC & SHARE umožňuje sdílet soubory s interními i externími spolupracovníky, udržuje data synchronizovaná se všemi uživateli a zařízeními a nabízí rychlý přístup k nejpoužívanějším datům i vytváření komentářů k souborům a značkování dokumentů. 

Inteligentní systém pro správu dokumentů M-Files

Tento inteligentní systém vám usnadní a zpřehlední správu dokumentů v jakémkoliv firemním systému.

Galerie

Nástroje Konica Minolta – cesta, jak mít dokumenty v bezpečí a jednoduše je spravovat Nástroje Konica Minolta – cesta, jak mít dokumenty v bezpečí a jednoduše je spravovat


Další články:

Máte zájem o pronájem tiskárny?

Chcete navrhnout ideální řešení pro vaši firmu?
Zajímá vás cena pronájmu multifunkční tiskárny?
Nebo se jen potřebujete zeptat na něco ohledně zapůjčení tiskárny?
Napište nám prostřednictvím formuláře vpravo.
Nebo na mail info@tiskarnachytre.cz, případně volejte +420 603 811 125.

Nájem tiskárny vyřešíme rychle, abyste mohli tisknout co nejdříve.