TiskárnaChytře.cz / Blog / Tiskové technologie / Maximální zabezpečení dat prostřednictvím Workplace Hubu

Maximální zabezpečení dat prostřednictvím Workplace Hubu

Kanceláře budoucnosti by měly myslet nejen na hladký průběh tiskových úloh, ale také na zabezpečení dat. S moderním přístupem ke zjednodušení ochrany a vyššímu zabezpečení IT dat přichází Workplace Hub od společnosti Konica Minolta.

Zejména velké a střední organizace jsou stavěny před otázku, jak řešit zabezpečení citlivých dat. Krádež, ztráta, zneužití nebo nemožnost dostat se k uloženým datům může být velkým problémem jak pro veřejné instituce, tak třeba pro firmy, nemocnice nebo školy.  Jakýkoli problém s daty může významně ohrozit chod organizace a způsobit vysoké ztráty.

Ideální způsob, jak předejít těmto hrozbám, je preventivní zabezpečení veškerých důležitých informací, zejména citlivých dat. Kvalitní úložiště se špičkovou ochranou je v dnešní době v podstatě nezbytností.

Workplace Hub a Workplace Hub Edge – vysoká bezpečnost a multifunkce pro vaši kancelář

Společnost Konica Minolta reaguje na otázku zabezpečení dat a přichází s řešením IT bezpečnosti pomocí systému, který může růst společně s vaší firmou nebo organizací.

Workplace Hub a jeho výhody

Kompletní řešení správy IT, zabezpečení dat i multifunkční tiskové zařízení – to je Workplace Hub. Mezi jeho přednosti patří:

  • propojení hardwaru, softwaru a aplikací do jednoho systému;
  • poskytnutí bezpečného úložiště s možností šifrování a zálohování;
  • zabezpečení dat v lokálním úložišti i v cloudu pomocí moderních algoritmů, možnost jednoduché správy přístupů a nastavení;
  • možnost multifunkčního tisku prostřednictvím Wi-Fi připojení, interaktivní uživatelské rozhraní;
  • kompaktní rozměry – celé zařízení zabere pouhý 1 m2.

Workplace Hub Edge – když potřebujete něco navíc

Pokud chcete posílit výkon současného serveru, je Workplace Hub Edge vhodným řešením, které doplní váš současný systém a přinese pokročilý způsob zabezpečení a zlepší provozní možnosti. Praktická je možnost využití takového počtu zařízení, které aktuálně potřebujete. Vždy tak můžete rozšiřovat své možnosti podle toho, jak roste vaše společnost.

Integrujte své IT řešení do jednoho systému, zjednodušte fungování firmy a zvyšte celkové zabezpečení svých dat. Jednotné řešení snižuje riziko selhání a umožňuje snadnější nastavení veškerých priorit na míru vašeho podniku.

Galerie

Post2 - 934


Další články:

Máte zájem o pronájem tiskárny?

Chcete navrhnout ideální řešení pro vaši firmu?
Zajímá vás cena pronájmu multifunkční tiskárny?
Nebo se jen potřebujete zeptat na něco ohledně zapůjčení tiskárny?
Napište nám prostřednictvím formuláře vpravo.
Nebo na mail info@tiskarnachytre.cz, případně volejte +420 603 811 125.

Nájem tiskárny vyřešíme rychle, abyste mohli tisknout co nejdříve.