TiskárnaChytře.cz / Blog / vše / Nezanedbávejte servis kancelářské techniky

Nezanedbávejte servis kancelářské techniky

Tisknete v kanceláři každý den dokumenty? Pak pravděpodobně potřebujete, aby vaše kancelářská technika stále fungovala tak, jak má. Díky pravidelnému servisu kancelářské techniky získáte jistotu, že se provoz vaší firmy nezastaví a navíc předejdete případným závadám.

Proč nepodcenit servis kancelářské techniky?

Kancelářská a obchodní technika, ať už v podobě tiskáren nebo multifunkčních zařízení, je každý den vystavena prašnosti i vlhkosti vzduchu. Mezi další vlivy, které mohou negativně na kancelářskou techniku působit, patří například volba nekvalitního papíru nebo změna rozložení toneru v kazetě. V některých případech mohou tyto vlivy napáchat vážné škody na zařízení a je třeba přistoupit k opravě, která se pochopitelně může prodražit.

Prevence šetří firmám peníze

Ať už máte ve firmě laserovou tiskárnu, například od známých značek Canon nebo HP, či kopírku, skartovač nebo jinou kancelářskou techniku, preventivní servis by měl být základem pro to, abyste se mohli spolehnout na bezproblémový provoz těchto strojů. Servis obvykle zahrnuje kompletní čištění mechanických částí. Pod pojmem servis si však, kromě preventivního čištění vnitřku i povrchu vašeho kancelářského vybavení, jež je spojené s nemalou úsporou peněz, můžete představit i průběžné kontroly opotřebení součástek a další servisní činnost.

Došlo k rozbití kancelářské techniky? I s tím si servis poradí

Servis je v řadě případů potřebný nejen proto, aby se předešlo závadám, ale i ve chvíli, kdy už k závadě kancelářské techniky dojde. V případě rozbití nebo poškození zařízení se přesně analyzuje, v čem spočívá problém a následně se přistupuje k řešení závady.

Pravidelný servis kancelářské techniky firmám přináší celou řadu výhod, ať už se jedná o prodloužení životnosti zařízení nebo předcházení závadám.

Galerie

Tomados


Další články:

Máte zájem o pronájem tiskárny?

Chcete navrhnout ideální řešení pro vaši firmu?
Zajímá vás cena pronájmu multifunkční tiskárny?
Nebo se jen potřebujete zeptat na něco ohledně zapůjčení tiskárny?
Napište nám prostřednictvím formuláře vpravo.
Nebo na mail info@tiskarnachytre.cz, případně volejte +420 603 811 125.

Nájem tiskárny vyřešíme rychle, abyste mohli tisknout co nejdříve.